Adevar sau minciuna ?

DACĂ AI PLĂCEREA SĂ SUSȚII ACEST BLOG, DEVINO PATRON !
BUY ME A COFFE 🙂 CLICK AICI !

 

Te miri ca esti mintit?

Cand primesti adevarul, doar pentru ca nu iti place si poate te doare, nu il accepti. Iti faci scene, critici, tipi, controlezi sau judeci. Ce vei primii in schimb data viitoare? O frumoasa minciuna ambalata special pentru tine dornicul de iluzii…

Merci frumos, dar nu !

Reda-le libertatea oamenilor din viata ta si lasa-i sa fie asa cum sunt, nu asa cum iti imaginezi tu ca sunt sau asa cum ti-ai dori sa fie. Sa ii iubesti pe ceilalalti exact asa cum sunt fara sa incerci sa ii convertesti la cum crezi tu ca e bine, este cel mai frumos cadou pe care il poti face.Oamenii nu se vor schimba pentru ca le ceri tu, chiar daca te iubesc. Ei doar vor invata sa se ascunda.

Cand pierzi o persoana draga ai impresia ca totul se prabuseste pe tine.Te simti pierdut, dezorientat, gol… 🙁 Plangi de dor sau plangi de mila. Doare ! Asta e adevarul. Ai impresia ca nu vei mai iubi niciodata la fel de mult sau chiar deloc, ca nu o sa mai gasesti ceva la fel de bun. Gresesti ! Iubirea nu e un targ – am scris aici despre asta. 😉

E nevoie de timp, de vindecare, e nevoie de lacrimi ca sa vina zambete. E nevoie de rabdare… 😉 Si dupa ce treci de aceste procese abia atunci iti dai  seama ca te indragostesti iar. Mai mult, mai tare decat data trecuta. Ajungi sa iubesti mai puternic, mai pasional, mai intens. Efectiv gasesti ceva mai bun !

Eu cred ca totul se intampla cu un motiv. Oamenii se schimba astfel încât tu sa poți învață să renunti la ei, lucrurile merg prost pentru ca tu sa le apreciezi atunci când merg bine, tu crezi minciuni pentru ca în cele din urma sa înveți sa nu ai încredere în nimeni în afara de tine și uneori, lucrurile bune se destrama pentru ca lucrurile și mai bune sa se adune la un loc.

O sa ajungi sa cunosti o persoana care te iubeste si te apreciaza asa cum meriti. Si atunci iti vei da seama ca acea despartire nu si-a meritat lacrimile pentru ca de fapt a fost un lucru bun. Persoana aia a trecut prin viata ta ca sa iti dea o lectie, sa ai ceva de invatat de la ea. Ti s-a intamplat asta cu un scop ! 

Acea persoana nu iti era destinata !!! Nu era ce aveai nevoie !!!

SUNT ȘI PE YOUTUBE ! ABONEAZĂ-TE LA CANALUL MEU: CLICK AICI !

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: