Am plecat in UK

După Slovacia, a doua țară în care am ales să plec a fost Anglia. Totul s-a întâmplat extrem de repede…m-am hotărât să părăsesc Romania, mi-am sunat fratele mai mare care e stabilit de 6 ani acolo, dupa care mi-am făcut și bilet.


Achiziționarea biletului


Biletul l-am luat de la Wizz Air cu 2 săptămâni înainte şi l-am găsit la un preț acccesibil. Bineînteles că dacă îl cumpăram mai devreme îl găseam şi mai ieftin, dar nu despre asta vreau să vorbesc.
Nu am avut bagaj de cală ci doar un troler de maxim 10 kg în care nu mi-au încăput prea multe haine (oricum o să îmi iau destule de aici) şi o geantă în care mi-am pus laptop-ul şi boxa portabilă.


Era să pierd avionul

Plecarea asta a fost cu emoții, dimineața am pierdut autocarul care trebuia să mă ducă la aeroport şi am cam intrat în panică atunci când am văzut că prietenii mei sunt ocupați şi nu răspund la telefon, ori dorm după o noapte de beție, ori au masina în service şi nu mă pot duce. În final am găsit un prieten de familie care a salvat ziua şi m-a dus el.


Peripeții în aeroport

Ajuns în aeroport am sărit peste check-in pentru că deja îl făcusem online cu 48 de ore înainte, aşa că m-am oprit la securitate.
De securitate nu am trecut repede. Am lăsat tot ce aveam în buzunare, până şi cureaua am dat-o jos, am trecut prin acel portal care bineînțeles că a început să bipăie…aşa că a trebuit să mai trec încă de 2 ori până a fost totul ok.
Într-un final am ajuns la poarta unde a trebuit să mai aştept încă o oră.
La îmbarcare s-a format o coadă imensă. Am urcat la bordul avionului printre primii pasageri pentru că îmi achiziționasem bilet cu prioritate (wizz priority).
Primul meu zbor a fost frumos, fără turbulențe iar serviciile Wizz air au fost ireproşabile. Am reuşit să fac câteva poze din avion.

Unde m-am cazat ?

Am fost cazat la nişte prieteni într-o casă foarte frumoasă. Vis-a-vis de ea se află un parc de distracții care nu trebuie ratat.
Stau aici deoarece frate-miu e la muncă noaptea iar ziua se odihneşte, deci trebuie să aştept să îşi termine tura după care poate să vină să mă ia la el.


Ce planuri am ?

Momentan aştept să îmi ajungă actele necesare pentru angajare (o să scriu mai târziu un articol şi despre asta).
După o să îmi caut un job. Sau mai bine îmi pun fratele să vorbească pentru mine la locul lui de muncă, doar de asta există frații mai mari, nu ? 😉
Glumesc. Nu vreau să se zică că m-am angajat “pe pile” , dar până la urmă cui ii pasă ce zice lumea ?


Ce fac acum ?

O nouă dimineață în U.K…sunt în living şi îmi beau cafeaua liniştit. Din când în când mă mai uit pe geam şi văd parcul de distracții care este gol (pariez că seara începe nebunia).
Mai văd englezi grăbiți, cu fețe plictisite care probabil că se grăbesc spre locul de muncă.
Să se grăbească ! Eu scriu acest articol ca să vă pun la curent cu ce cred că se merită să fie spus !

P.S: Găseşti mai jos filmarea cu parcul de distracții ca să ai idee de ce privelişte am parte în fiecare seara, ținând cont că îl văd direct din living.

Parcul de distracție

Buy me a coffeeBuy me a coffeeGAZDUIRE WEBSITE !

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: