Cum m-am apucat de Youtube ?

DACĂ AI PLĂCEREA SĂ SUSȚII ACEST BLOG, DEVINO PATRON !
BUY ME A COFFE 🙂 CLICK AICI !

Cu toate că mi-am creat canalul de Youtube prin 2017 am început să fiu activ pe la finalul anului 2019.

Când spun că am început să fiu activ nu mă refer la clipuri postate ci la live stream-uri cu gaming.

Cum a început totul?

Povestea pe scurt:

Am început să mă joc Gta V Online, am găsit o metodă prin care puteam să fac bani mulți în joc și am început să fac live-uri cu acest joc dând bani și altor oameni care se jucau Gta, erau abonați la mine și stăteau pe live-ul meu.

Povestea în detaliu:

Eram în Anglia și achiziționasem jocul GTA V, joc în care mă chinuiam să îmi construiesc imperiul dar eram împiedicat de banii puțini pe care îi aveam în joc.

Mi-am convins fratele să își cumpere și el jocul, că de… când doi oameni se unesc pentru un scop comun sunt mai multe șanse ca lucrul ala să se împlinească.

Ne jucam împreună în timpul nostru liber, dar imperiul meu nu era nici conturat măcar.

Aveam idei despre ce vreau să fac în acest joc dar bugetul meu încă era o problemă principală.

M-am hotărât să cumpăr bani în joc folosind bani reali.

Situația începuse sa se îmbunătățească vizibil, imperiul meu începea să prindă contur, direct proporțional cu sumele de pe card care începeau să scadă.

1 milion în joc, costa 15£ lire, eu lucrând în Anglia câștigăm 10£ pe oră, deci era ok.

Am băgat aproape 100£ în acest joc, cumpărând „bani virtuali” cu bani reali.

Fiecare alege să facă ce dorește cu banii de care dispune în plus. Unii să se distreze într-un club, alții să îi dea pe bautură, țigări sau droguri, eu am ales sa îi bag în GTA V. 🙂

Într-o seară, frate-miu m-a chemat la pc-ul lui să văd ceva care avea să îmi schimbe radical viața.

Poate ți se pare că folosesc termeni premium și poate te întrebi cum ar putea un joc să îmi schimbe viața.

Cum îți schimbă un joc viața ?

E simplu. Sunt atâția oamenii care au ajuns dependenți de jocuri, atâția oameni singuri pentru că își petrec timpul la calculator în loc sa iasă afara, să socializeze, să cunoască pe cineva.

Atâtea casnicii sunt distruse din cauza jocurilor și lipsei de atenție față de partener. În fine, asta e un alt subiect pe care poate o sa îl abordez într-un viitor articol.

Pe scurt, frate-miu întâlnise pe cineva în joc care dădea bani tuturor persoanelor care erau conectate pe acea sesiune.

Mi se părea ireal, dar vedeam cu ochii mei cum pungi cu bani cădeau pe caracterul din joc iar banii se adunau în contul lui colorat în verde din dreapta ecranului.

Am dat fuga să îmi pornesc laptop-ul (cei care mă știu de la început, știți că am început live-urile pe Youtube stând culcat pe mochetă și având doar un laptop) și până am primit invitația și am intrat pe aceeași sesiune, persoana care împărțea bani în stânga și în dreapta, ieșise de pe joc.

Am zis că o iau razna.

Am început să caut pe internet metode de a face bani în GTA V dar găseam numai clipuri și topicuri pe forumuri care mă îndemnau la muncă cinstită.

După un research mai îndelungat am aflat că toată treaba asta cu banii se numește droping, că persoanele care fac asta se numesc modderi și că ei au superputerea asta fiindcă se folosesc de niște progrămele numite mood menuri.

Zis și făcut. Am cumpărat și eu unul, mi-am dropat singur destui banii în GTA V ca să fiu cel puțin magnat și în sfârșit eram fericit.

În scurt timp mi-am dat seama că acest fenomen nu exista în România și m-am gândit: ” Ce ar fi să fac live-uri în care să ajut alți oameni cu bani în joc? ”

Și astfel am început să țin live-uri cu GTA V pe YOUTUBE.

Aveam 9 abonați în total, eu dădusem Subscribe după 2 conturi și restul de 7…niște prieteni care nu au vrut să mă refuze, s-au abonat și ei dar nu prea erau activi.

Ușor, ușor am început să cumpăr promovare de la Youtuberi mai mari. Eu le donam și ei dădeau link-ul canalului meu persoanelor care erau la ei pe live, iar oamenii care erau interesați se abonau la canalul meu și primeau bani pe GTA V și toată lumea era fericită.

Ulterior am început să mă joc și alte jocuri, am început să postez clipuri, am abordat și alt fel de conținut ca de exemplu: reacții la diverse piese, challenge-uri, storytime, diss-uri, live-uri cu Ometv, etc.

Concluzie

A fost un start bun pentru că nimeni din România nu mai făcea ce făceam eu la vremea aia.

Mai târziu am fost copiat, au apărut și alte canale care au început să facă chestia asta, la început m-a deranjat dar după nu mi-a mai păsat.

Cunoști vorba aia: „Copia nu are valoare!”

Oricum eram legendă, Sameh – primul dropper român sau dacă vrei: Primul dropper român din istorie.

Practic ăsta a fost începutul meu pe această platformă mirobolantă.

A trecut un an și ceva am ajuns la aproape 3K Subscriberi și încă încerc să mă țin de treaba atât cât îmi permite jobul și timpul meu liber.

Ce să îți zic? Cam asta e povestea mea pe scurt, dacă vrei sa începi o carieră pe această platformă, ești o fire carismatică și nu ai fobie de cameră, eu te încurajez să treci la treabă.

Cu siguranță găsești tu ce să faci pe Youtube. Dacă ai imaginație și apari cu ceva nou, sigur o să ai succes.

Astept parerea și întrebările tale in secțiune de comentarii !

SUNT ȘI PE YOUTUBE ! ABONEAZĂ-TE LA CANALUL MEU: CLICK AICI !

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: