DESPRE MINE

DESPRE MINE

Salutare !

Sunt Samuel, prietenii îmi spun doar Sami, abonații mă știu după poreclă drept SAMEH. Am 25 de ani în momentul în care completez această pagină și locuiesc în Romania. Mare iubitor al lecturii, actor la teatrul viselor, încă în căutarea fericirii !
Fondatorul acestui blog pe care scriu despre tot ce e real și virtual, tot ce este frumos, tot ce apare nou, despre bani pe net, recenzii și diverse tutoriale !

Sunt Pasionat de IT şi tot ce înseamnă tehnologie, Youtube, limbaje de programare Php, Html, site-uri web,etc.

Când nu postez pe blog, înseamnă că sunt la job muncind pentru visul meu, mă joc un joc captivant și fac streaming pe Youtube sau cel mai probabil editez un clip ce urmează să fie încărcat pe canalul meu.

DE UNDE MĂ CUNOSC OAMENII:

Mulți dintre ei mă știu de pe Youtube, locul unde m-am focusat în ultimul timp. Cum m-am apucat de Youtube ? – Hmm…asta e o altă poveste pe care o să o spun în alt articol. Deci fie au văzut un clip de al meu, fie au fost pe vreun live în care făceam streaming cu jocuri sau cu orice altceva.

Alții mă cunosc în viața reală, posibil că am fost colegi de școală/muncă sau ne-am întâlnit vreodată ori poate că avem prieteni comuni, ei știu…

PROIECTE ÎN DERULARE:

Sunt un om ocupat. Genul ăla de persoană care se apucă de multe și nu reușește să termine nimic. O să reușesc eu să îmi setez prioritățile cumva, o să le iau pe rând și atunci cred că o să am timp pentru a finaliza cu bine ceea ce am început.

Câteva din proiectele mele:

  • SamehOnline – Acest blog mirific.
  • Smartaces – Un site de găzduire site-uri web si achiziționare domenii.
  • Canalul de Youtube – Locul unde am fost ceva mai activ în ultima perioadă.
  • Server-ul de Discord – Aici sunt activ mai mereu, mă întâlnesc cu prietenii să vorbim și să facem caterincă, uneori până dimineața.
  • O poveste reala – O carte începută care are 13 capitole scrise și a rămas neterminată.

Cum ziceam, sunt un om ocupat !

DESPRE BLOG

Un blog personal. Prin deschiderea acestui blog, mi-am propus sa țin cititorii la curent cu tot ce se întâmplă: Ce gândesc, ce îmi place și ce nu, heităreli, tot ce e real și virtual, tot ce apare nou, bani și metode de câștig pe internet, recenzii, tutoriale pe diverse teme si multe altele.
Aici găseşti articole utile, frumos aranjate pe categorii. Totul este gratis şi special pentru tine ! 😉
Recomand citirea acestui blog zilnic, îți garantez că nu o să te plictiseşti !

UNDE MĂ GĂSEȘTI:

CAM ATÂT DESPRE MINE, RESTUL LE VEI CUNOAȘTE PE PARCURS !