DESPRE MINE

Site-ul lu' Sameh

DESPRE MINE

Salutare !

Sunt Samuel, prietenii imi spun doar Sami, abonatii ma stiu dupa porecla drept SAMEH. Am 25 de ani și locuiesc in Romania. Mare iubitor al lecturii, actor la teatrul viselor, inca in cautarea fericirii !
Fondatorul acestui blog pe care scriu despre tot ce e real si virtual, tot ce este frumos, tot ce apare nou, despre bani pe net, recenzii imprumuturi online si diverse tutoriale !

Sunt Pasionat de IT şi tot ce înseamnă tehnologie, Youtube, limbaje de programare Php, Html, site-uri web,etc.

Când nu postez pe blog, înseamnă că sunt la job muncind pentru visul meu, mă joc un joc captivant si fac streaming pe Youtube sau cel mai probabil editez un clip ce urmeaza sa fie incarcat pe canalul meu.

DE UNDE MA CUNOSC OAMENII:

Multi dintre ei ma stiu de pe Youtube, locul unde m-am focusat in ultimul timp. Cum m-am apucat de Youtube ? – Hmm…asta e o alta poveste pe care o sa o spun in alt articol. Deci fie au vazut un clip de al meu, fie au fost pe vreun live in care faceam streaming cu jocuri sau cu orice altceva.

Altii ma cunosc in viata reala, posibil ca am fost colegi de scoala/munca sau ne-am intalnit vreodata ori poate ca avem prieteni comuni, ei stiu…

PROIECTE IN DERULARE:

Sunt un om ocupat. Genul ala de persoana care se apuca de multe si nu reuseste sa termine nimic. O sa reusesc eu sa imi setez prioritatile cumva, o sa le iau pe rand si atunci cred ca o sa timp sa finalizez cu bine ceea ce am inceput.

Cateva din proiectele mele:

  • SamehOnline – Acest blog mirific.
  • Smartaces – Un site de gazduire site-uri web si achizitionare domenii.
  • Canalul de Youtube – Locul unde am fost ceva mai activ in ultima perioada.
  • Server-ul de Discord – Aici sunt activ mai mereu, ma intalnesc cu prietenii sa vorbim si sa facem caterinca, uneori pana dimineata.
  • Muzica – Nu dau link, nu suna prea bine.
  • O poveste reala – O carte inceputa are 13 capitole scrise, a rămas neterminata.

Cum ziceam, sunt un om ocupat !

DESPRE BLOG

Un blog personal. Prin deschiderea acestui blog, mi-am propus sa tin cititorii la curent cu tot ce se intampla: Ce gandesc, Ce imi place si ce nu, Heitareli, Tot ce e real si virtual, Tot ce este frumos, Tot ce apare nou, Despre bani si Metode de castig pe internet, Imprumuturi online, Tutoriale pe diverse teme si Multe altele !
Aici găseşti articole utile, frumos aranjate pe categorii. Totul este gratis şi special pentru tine ! 😉
Recomand citirea acestui blog zilnic, îți garantez că nu o să te plictiseşti !

UNDE MA GASESTI:

CAM ATAT DESPRE MINE, RESTUL LE VEI CUNOASTE PE PARCURS !