Iubirea nu e un târg

DACĂ AI PLĂCEREA SĂ SUSȚII ACEST BLOG, DEVINO PATRON !
BUY ME A COFFE 🙂 CLICK AICI !

 

Azi: 15.02.2021…

Aș fi putut fi într-o relație doar că să îmi alin momentele de singurătate, ca să primesc un mesaj de „Bună dimineața” sau din alte interese… 😉😂

Aș fi putut dar nu am vrut !

Cred în iubire atât de mult, încât nu mă pot mulțumi cu frânturi și cu cineva doar „de formă” lângă mine. Te încurajez și pe tine să faci la fel.

Aș fi putut fi cu cineva care ar fi acceptat să mimeze dragostea, simulând că iubește din tot sufletul, dar știu că iubirea trebuie să fie reciprocă. Nu aș putea face fericit un om care oferă, dar nu primește nimic în schimb.

Știu, iubirea nu e un târg…

Sunt multe feluri de a iubi. Iubeşti din inimă, iubeşti din recunoştiinţă, iubeşti din datorie, iubeşti din respect, iubeşti din obligaţie, dar ce iubire este aceea? Nimeni nu îşi alege pe cine iubeşte şi nici cu ce intensitate.
Adevărat este că iubirea poate să dispară în timp, să fie înlocuită de respect şi obişnuinţă sau chiar şi mai trist, de monotonie.

Tu de ce iubești ? 🤔


Aș fi putut fi într-o relație doar pentru a-mi pierde timpul, eu nu am timp de pierdut aiurea. Eu îmi doresc să mă întâlnesc doar cu cea cu care mi-aș petrece restul vieții. 😉

Timpul, sentimentele și trupul tău nu le poți împarte cu oricine.

N-am vrut nici să alerg după cineva care nu îmi împărtășește sentimentele.

Iubirea este cea mai puternică venă care leagă două inimi. Dacă simt doar eu…totul se pierde… Așa că am ales să aștept. Am înțeles că iubirea nu se caută, nu se forțează și nu vine pe jumătate.

Îmi doresc ceea ce Dumnezeu vrea și știu că El o să ne unească la timpul potrivit. De aceea , I-am încredințat stiloul. 🙂

Și nu, El nu îmi va scrie câteva pagini sau capitole cu mai multe fete. El îmi scrie intreaga carte, doar cu o singură fată, o carte a cărui final e fericit, iar protagoniștii trăiesc în pace și armonie până la sfârșitul zilelor vieții lor !!!

 

SUNT ȘI PE YOUTUBE ! ABONEAZĂ-TE LA CANALUL MEU: CLICK AICI !

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: