Primul meu articol

Salutare ! Sunt Samuel şi acesta este primul meu articol de pe acest blog.

Câte ceva despre mine

Am 23 de ani, locuiesc în Londra iar ca stare civilă mă încadrez cu brio la categoria de persoane singure. 🙂 Primul contact cu blogosfera l-am avut cam pe atunci când eram boboc la liceu.Nu dețineam vreun blog, ci doar citeam articole şi le comentam.

Hobby-urile mele sunt muzica(ocazional mai scriu versuri), excursiile şi cititul.Sunt atras de tehnologie, cunosc limbaje de programare ca: Html,Php, etc.

Ca gen de om sunt liniştit şi nu deranjez pe nimeni😄, glumeț, comunicativ, ambițios şi uneori orgolios.

Ca grupa de sânge sunt gelos pozitiv…😂

Era doar o glumă. Nu mai continui să mă descriu pentru că nu vreau să depăşesc pragul imaginar de modestie din capul meu. 😄

Dar dacă vrei să mă cunoşti mai bine (poze, email şi profil de social media ca să comunici cu mine) poți să vizitezi aceasta pagina: Cine e Sameh ?

De ce am creat acest blog ?

Îmi place să cunosc oameni noi, să mă exprim liber, să îmi exprim punctul de vedere şi să ajut oamenii.

A da, era să uit…îmi mai plac şi banii!

Deci dacă nu o să dai click pe reclamele afişate sau dacă nu cumperi niciodată produsele despre care o să scriu pe acest blog atunci te invit să apeşi frumuşel butonul din dreapta sus, cel cu un X mare şi roşu. 😏

Glumesc din nou. Banii din blog se obțin greu şi dacă faci, faci doar câțiva lei.

In concluzie, nu eşti nevoit să faci ce am scris mai sus. 😉 Sunt mulțumit dacă laşi un comentariu, te abonezi la newsletter sau dai un share.

Am auzit de bloggeri de succes care câştigă sume mari cu blogurile lor, dar pentru mine subiectul ăsta e doar un mit…Deci tot la muncă trebuie să mă duc ca să mă întrețin.

Câte ceva despre blog

SamehOnline este un blog personal pe care o să scriu orice, nu o să mă axez pe o anumită nişă, deci pot spune că este un blog generalist.

Chestii din viața mea, heităreli, tutoriale, recenzii, metode de câştig pe internet…pe toate o sa le găseşti aici gratuit şi frumos structurate pe categorii.

Dacă vrei mai multe detalii despre acest blog sau eşti curios de ce l-am numit aşa, atunci te invit să vizitezi această pagina: Despre blog.

Acestea fiind spuse, îmi pare bine că am reuşit să termin primul articol şi m-aş bucura dacă ai lăsa şi tu un comentariu (ca să ştiu că ai citit asta) în care să îmi spui cum ți se pare această prezentare şi bineînțeles poti vota cât de baiat cool sunt. 🤭😂

P.S. Scriu cu diacritice ca să fie mai uşor de citit şi vorbesc la persoana l ca să ne împrietenim, sper că apreciezi efortul ! 😉

E cool SaMeH ?

Loading ... Loading ...

Buy me a coffeeBuy me a coffee



GAZDUIRE WEBSITE !

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: