Spune-i asta mereu, nu doar de 8 Martie

DACĂ AI PLĂCEREA SĂ SUSȚII ACEST BLOG, DEVINO PATRON !
BUY ME A COFFE 🙂 CLICK AICI !

 

8 MARTIE este o simpla zi ca oricare dintre cele 365 ramase …

Ne-am obisnuit sa o sarbatorim, sa ne purtam extrem de frumos, sa facem cadouri sa dam flori si martisoare. E ziua aia in care ne sunam mamele sa le spunem ca sunt cele mai frumoase, ca le iubim si ca am face orice pentru ele. Am spus doar: mamele…. mai are rost sa spun si de iubite ? :))

Nu stiu daca ati realizat ca ziua de 8 MARTIE nu este cu nimic mai deosebita decat celelalte zile.

Putem sa cumparam cadouri, martisoare si flori , sa le spunem mamelor ceea ce simtim si cat de speciale sunt …si in celelalte zile, nu doar de 8 MARTIE !

Ce e cel mai trist este faptul ca multi dintre noi alegem sa purtam o „masca” in aceasta zi, urmand ca apoi sa ne comportam ca de obicei.De ce sa nu fim buni mereu ? De ce sa nu le spunem in fiecare zi ca sunt frumoase si cat de mult le iubim ?De ce de multe ori trebuie sa vina ziua asta – 8 MARTIE- ziua in care ele sa afle ce sentimente mai avem ?

De ce postam pe Facebook doar de 1 si 8 MARTIE (sau de ziua lor) : ” Mama te iubesc ! ” ? …urmand ca in urmatoarele zile sa revenim la acea rutina proasta : „Oh, Iar ma suna mama” sau „Sunt ocupat acum, te sun eu cand am timp !”

Mama e o fiinta unica, o femeie puternica care m-a nascut, m-a crescut si educat si a fost alaturi de mine in orice clipa din viata mea!

O femeie ca aceasta merita tot respectul , toata iubirea si toata stima, pentru ca a ales sa se ocupe de mine , a facut sacrificii de nenumarate ori, m-a sustinut si datorita ei am devenit ceea ce astazi sunt ! Merita titlul de mama eroina !!!

Spune-i asta mereu, nu doar de 8 MARTIE !!!

Imi doresc sa fim asa in fiecare zi din an…sa le iubim si sa le respectam mereu ! 😉

Voi sunteti de acord cu mine ? Daca da, distribuiti acest articol mai departe sa ajunga la toti copii de pe glob ! 😉

P.S : Mama te iubesc !

La multi ani tuturor femeilor !

 

 

SUNT ȘI PE YOUTUBE ! ABONEAZĂ-TE LA CANALUL MEU: CLICK AICI !

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: